Yoga Flow

Yoga Flow

Kurs for nybegynnere og lett øvede. Yoga Flow er et yogakurs som innehar en del asanas (fysiske stillinger) som er satt sammen til små serier (vinjaser). Dette skaper mer flyt gjennom timen som igjen kan være med på å styrke prana (livskraften) Øvelsene som benyttes er enkle og skal være greie og komme inn for de fleste. De mer krevende stillinger som hode/håndstående utelates. Ved bruk av asanas fra Hatha Yoga og meditasjonsteknikker, vil timene kunne gi hver enkelt økt tilstedeværelse i kroppen, mykere kropp, et stillere sinn og økt balanse. Yoga forbinder deg til ditt innerste vesen. Fokuset er hele veien på at hver enkelt skal akseptere til enhver tid hvor de er i forhold til mykhet og stillinger. Pusten er den viktigste ledesnoren under hele timen.

OVERSIKT OVER UNDERVISNINGSDATOENE:

OPPSTART: Nytt kurs starter opp den 03.01.18 uke 1. Tom.28.02.18 uke 9.
FRI uke 8 pga vinterferie

Totalt 8 gr.

TID: Onsdager kl 19.00 - 20.15. 
Pris: Kurs pris kr 1360,-.(170,- pr time)

For påmelding send Mail til Unni.grindberg@gmail.com eller ring / sms Til 986 15 204.

Sted: Sarpsborg Naprapatklinikk sine lokaler i Sverres gate 12. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Helse Yoga:

Dette kurset egner seg for nybegynnere og deg som er senior eller har  noen helseplager. Det er et svært rolig og skånsomt yogakurs uten de store fysiske utfordringene. Det består av øvelser som de aller fleste kan utføre, uansett fysiske eller psykiske begrensninger. Kurset vil bestå av sittende og stående øvelser og det vil være mulighet for å gjøre en del øvelser på stol. Det vil bli øvelser som strekker musklene godt, øker bevegeligheten i ledd og muskler, mye bruk av ulike pusteøvelser bl.a lange dype åndedrag og avspenning/meditasjon. Noe bruk av mantraer med stemmen som øker effekten av yoga. Helse yoga kan være med på å øke livskvaliteten ved at du kan kjenne deg mer smidig, økt energi, mindre smerter, Yoga skal være gøy og aldri gjøre vondt! Du kan melde deg på kurset også etter kurs oppstart så lenge det er ledige plasser. og prisen reduseres etter antall ganger. 

utgår inntil videre- interssert send mail til : send Mail til Unni.grindberg@gmail.com eller ring / sms Til 986 15 204.

Tirsdager: kl 11.00-12.30 

Pris: Kr 1800,- ( 150,-pr gang) 12 gr. Innbet kan deles i 2 om nødvendig

Instruktøren: Instruktøren: Unni Grindberg er født i -71. Unni har i mange år hatt stor interesse for helse/ trening/ yoga og alternativ medisin.  Hun har undervisningserfaring fra yoga i grupper siden 2011, men har praktisert yoga siden  år 2000.  i 2011 ble hun ferdig med en  2 årig yogautdannelse  fra Tempelyoga i Drøbak  . . Yogaen hun har utdannet seg i , har utspring fra klassisk Hatha Yoga med fokus på vinjasaer ( flyt i serier) Hun jobber også med samtaleterapi, neurotapping (TFT) , healing  og coaching i Fredrikstad.  Hun har forøvrig bl.a. mange års erfaring fra saksbehandling/ veiledning  innen det offentlige og private hjelpeapparat.