Redcord

Studier viser at hjernen begrenser signalstrømmen til indre og ytre muskulatur ved smerte og lengre tids inaktivitet. Dette nedsetter samspillet mellom muskelgruppene, noe som medfører vedvarende smerte og nedsatt funksjon.

Ved å anvende spesialutviklede teknikker med Redcord  slynger og Neurac (nevromuskulær aktivering), oppnås ofte umiddelbar smertelindring og normal muskelfunksjon. Ved å tilføre vibrasjoner på tauene ved Redcord Stimula forsterkes signaleffekten og forbedres ofte behandlingsresultatet.

 

 

Slyngetrening:

Slyngetrening i Redcord er en ny form for styrketrening som er meget effektiv for å trene både støttemuskulatur og bevegelsesmuskulatur for å:

  1. Øke funksjonell muskelstyrke og utholdenhetredcord2
  2. Bedre koordinasjonen og balanse
  3. Forhindre og forebygge skader

Trening i slynger gjør at kroppen må stabilisere samtidig som du gjør styrkeøvelser. Slik trenes muskelsamspillet, helt fra de innerste, små støttemusklene til de store, synlige musklene. Dette er det vi kaller funksjonell styrke. En økt på bare 10 minutter daglig kan i mange tilfeller være nok til å gi oppsiktsvekkende gode resultater.

 

Slyngetrening i Redcord er:

  • Lett å tilpasse alle treningsnivå – fra enkel mosjon til toppidrett
  • Veldig tidseffektivt – bedre resultater på kortere tid!
  • God trening for alle, uansett alder og fysisk form

Mange norske toppidrettsutøvere bruker i dag slyngetrening i Redcord som sin eneste form for styrketrening.

Har man svakheter i muskelsamspillet, kjenner smerte eller sliter med en skade anbefales det å få et spesialtilpasset treningsprogram laget av en terapeut.