Funksjonelle Formstøpte Ilegg- Såler

såle gruppe bilde

 

 

Dine føtter er fundamentale for resten av din kropp. Hele din vekt hviler på noen få kvadrat centimeter. Din fot har en stabiliserings, støt, absorberende og fremdriftsskapende rolle. Det er derfor den har en sentral rolle i å beholde kroppens balanse og velbehag.

 

 

Alle har sine egen personlige morfologi (fot type), som etterlater seg et unikt fotavtrykk, som om du går i våt sand. Det finnes mange forskjellige føtter, alt fra høye fotbuer til flate føtter, fra venstre til høyre fot, bredde og volum. Disse faktorene har en direkte kobling og påvirker kroppens holdning og komfort.

De ulike komponentene som utgjør foten kan forandres i volum, lengde og plassering samt variere fra menneske til menneske.

fotavtrykk i sand

 

Det finnes et uendelig antall forskjellige fotformer og volumer. Kan vi da forestille oss masseproduserte sko som kan anpasses til alle disse ulike fot-typene?

Ettersom hver eneste fot er unik og sko i dag  masseproduseres, så er det en umulighet å kunne dekke den enkeltes behov. Mennesker i dag går  rundt med mange problem og smerter fra kroppens ledd, muskler og vev som kan skyldes dårlige sko.

Hvorfor såle?

Siden foten er kroppens fundament vil fotens posisjon påvirke hele kroppen.

Når du driver en aktivitet er det viktig å opprettholde enperfekt harmoni mellom alle kroppens komponenter, og holde alle i riktig posisjon. En såle vil gi kroppen din mulighet til å skape balanse i muskler, skjellet og ledd. Dette vil føre til lavere belastning på leddene og forhindre smerter. 

Såler bilde

Vi kan formstøpe dynamiske såler som passer dine unike  føtter. Du kan:

–       Flytte de enkelt mellom dine sko

–       Du kommer alltid til å ha god komfort

–       Minske skaderisiko, forslitningsskader og feilbelastning.

Om du utøver elite-idrett, er mosjonist eller jobber stående/gående på harde gulv så har vi løsningen for deg. Vi har flere års erfaring og du er i trygge hender.

En fot som ikke er stabil kan føre til en feilstilling i kneet, som igjen kan påvike hele kroppen.

De vanligste plagene vi ser er:

Smerter og ubalanser i hofter, korsrygg og bekken.

Smerter/stivhet under føttene, helsporre, plantarfascitt mm.

Smerter/stivhet i knær og ankler.

Hodepine, stivhet og smerter i nakke og skuldre, da problemet overtid forplanter seg oppover i systemet.

 

 

Vi kan tilpasse såler som er unikt anpasset for din fot.Såle header

              Kontakt oss for analyse og vurdering.

 

 

Logo 2013 skrift under