Hvilke plager behandler vi?

Smerter pga statiske og ensidige arbeidsstillinger er i dag bland de vanligste årsaken til utvikling av smerter i muskel og skjellettapparatet. Vonde rygger og nakker ligger på topp når det gjelder årsaken til at pasienter søker hjelp , men naprapater behandler alle typer akutte og kroniske plager som er relatert til muskler, sener og skjelett.

– Privat personer

«man er aldri sterkere en sitt svakeste ledd», er noe som er viktig å tenke på da kroppen fungerer som en helhet. Smerter og stivhet er ikke å anbefale å akseptere. Jo tidligere man gjør noe med symptomene jo lettere er det å få tilbake god funksjon og oppnå smertefrihet.

– Bedrifter

Vi ønsker å rette oss ut mot bedrifter for å kunne forebygge sykefravær og hindre at smertene setter demper på arbeidsprestasjonen hos den enkelte arbeidstager.

– Idrett

Behandling av idrettskader og forebygging innenfor idrettsmiljøer er også et viktig arbeidsområde for naprapatene. Flere idrettsforeninger, klubber og lag er tilknyttet eller benytter naprapater til behandling og forebyggende tiltak, med godt resultat.